Projectes de creació i millora d’oferta enoturística a l’entorn dels cellers modernistes de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre

Projecte de creació i millora d’experiències enoturístiques de 8 cellers modernistes de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre (Gandesa, el Pinell de Brai, Falset Marçà, Cornudella de Montsant, Nulles, Vila-rodona, Barberà de la Conca i Sarral).

Concretament, en una primera fase, es va analitzar l’oferta enoturística dels cellers modernistes, i posteriorment se’ls va donar suport en la conceptualització, estructuració i disseny de nous productes enoturístics i en la millora dels existents, creant un portafolis d’experiències enoturístiques de qualitat integrant també paquets enoturístics vinculats als cellers modernistes (63 experiències enoturístiques en total, 33 de nova creació).

Alhora, es va generar un relat integrat de promoció turística, un nou logotip i una línia gràfica inspirada en les formes arquitectòniques dels cellers, que s’adapta a tots ells com a imatge individual, i finalment es va crear un web que aplega tota la informació.

El projecte el va encarregar la Diputació de Tarragona i tenia el suport dels consells comarcals de la Conca de Barberà, l’Alt Camp, la Terra Alta i el Priorat, i l’Agència Catalana de Turisme.

Any

  • 2019