Qui som?

Consultoria en Desenvolupament Local

Foto Jaume Bages

Més de

0
anys d’experiència en consultoria

Més de

0
anys d’experiència en promoció econòmica i desenvolupament local

Més de

0
projectes realitzats

Més de

0
clients

Sobre nosaltres

Estratègic és una consultoria en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local.

Estratègic disposa d’una àmplia xarxa d’empreses i professionals amb les que col·labora regularment, per vertebrar els equips més competents que ens permetin portar a terme cada un dels projectes en els que treballem.

Jaume Bages - Director

Consultor en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local, així com en coworking, en gestió de projectes i en la facilitació de sessions participatives.

Geògraf i post-grau en Sistemes d’Informació Geogràfica, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en l’àmbit de la promoció econòmica i el desenvolupament local. Ha estat, entre d’altres funcions i responsabilitats, director de l’Organisme Autònom de Desenvolupament de les Muntanyes del Baix Camp gestionant el programa europeu Proder, i gerent del Consorci Leader Priorat – Baix Camp.

Com a consultor, ha elaborat i/o participat en nombrosos projectes de planificació estratègica i de desenvolupament socioeconòmic. En l’àmbit del turisme, ha elaborat una gran quantitat de projectes vinculats al desenvolupament turístic de destinacions, de creació de producte turístic, plans de màrqueting i de comunicació, entre d’altres.

Pel que fa a la gestió i execució de projectes i esdeveniments, ha participat en la conceptualització, organització, gestió i comunicació d’esdeveniments com la Gastrofira Riudoms, esdeveniment gastronòmic de productes i productors locals i de proximitat, amb showcookings en directe, presentacions de productes, maridatges, taules rodones, actuacions musicals, entre d’altres activitats. Aquest esdeveniment va ser seleccionat com a exemple de bones pràctiques en la jornada “Turisme i Gastronomia a la Costa Daurada i Comarques del Camp de Tarragona. Estratègies d’èxit”, celebrada a Vila-seca el 25 d’octubre de 2019, en el marc del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona.

En l’àmbit del coworking, ha assessorat ens públics i privats en la creació d’espais de coworking, i ha realitzat nombroses conferències i ponències sobre la temàtica, arreu de l’Estat Espanyol, i ha estat l’autor de publicacions i recursos sobre la matèria, a encàrrec de diferents administracions, com per exemple la “Rural Coworking Guide”, guia de suport a la creació d’espais de coworking rural, realitzada a encàrrec d’una administració regional de Letònia.

Alhora és el coordinador i cap d’estratègia de  Cowocat_Rural, projecte de cooperació Leader de suport a l’ecosistema coworking en entorns rurals de Catalunya (que ha rebut nombroses distincions i reconeixements a nivell europeu).

Finalment, també ha coordinat els processos de creació i dinamització de comunitats emprenedores locals i territorials.

Més de

0
anys d’experiència en consultoria

Més de

0
anys d’experiència en promoció econòmica i desenvolupament local

Més de

0
projectes realitzats

Més de

0
Anys

Col·laboradors

Clients

Diputació de Tarragona
logo Diputació de Girona
Logo Eurecat Centre Tecnologic de Catalunya
Logo Patronat Turisme Tarragona
Logo CIS
Logo Leader del Camp
logo Consorci Leader Pirineu Occidental
logo adri jiloca gallocanta
Logo Arca
Logo Consell Comarcal del Baix Camp
Logo Consell Comarcal del Priorat
logo DOP avellan de reus
logo CAUC Alt Urgell - Cerdanya
IDECE logo
logo Zied Zeme

Ajuntaments

logo de l'Ajuntament de Tarragona
Logo Ajuntament de Reus
logo Ajuntament de Riudoms
logo de l'Ajuntament de Roquetes
logo Ajuntament de Cardedeu
logo Ajuntament de Cardona
logo Ajuntament de Cambrils
logo de l'Ajuntament de Collbató
logo Ajuntament de Prades
Ajuntament de Prats de Lluçanès
logo Ajuntament d'Ulldemolins
Kit Digital Icones

Tots els drets reservats. Disseny i desenvolupament web per Futerri Agència