Estratègic | Joventut
15692
page-template-default,page,page-id-15692,do-etfw,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Joventut

joventut

Joventut

Apliquem les eines i metodologies de la planificació estratègica a l’hora de definir les polítiques de joventut d’un municipi o comarca, tractant sempre d’adaptar les necessitats existents als recursos disponibles. Concretament doncs, ajudem a ajuntaments i consells comarcals a crear (o a redefinir) el seus Plans de Joventut, aportant sempre una visió molt operativa, aplicable i concreta a l’hora de concretar les estratègies i programes a executar.
Partim d’una anàlisi exhaustiva i completa de la realitat, obtenint i emprant diversitat de dades i informació quantitativa i qualitativa que ens permet assolir un profund coneixement d’aquesta realitat. Les conclusions que deriven d’aquesta immersió esdevenen elements clau a l’hora de dissenyar i proposar les estratègies i programes més adequats en cada cas concret.
Tanmateix, tractem sempre d’implicar i integrar tots els agents susceptibles d’intervenir en les polítiques de joventut, en cadascuna de les fases de treball de la planificació.

PROJECTES RELACIONATS