Estratègic | Dinamització econòmica
15636
page-template-default,page,page-id-15636,do-etfw,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dinamització econòmica

Dinamització econòmica

La importància d’oferir eines per identificar el potencial de cada territori, i per ajudar a canalitzar adequadament les seves capacitats i creixement. Sempre amb visió estratègica, amb innovació, creativitat i implicació. Afrontem i resolem situacions desavantatjoses i generem nous avantatges competitius, ja sigui a un nivell més econòmic (foment i suport als sectors productius, promoció del comerç, turisme…) o de caire més social i d’augment de l’ocupació i de la qualitat de vida de les persones,

Elaboració de projectes, memòries i preparació de documentació, per a la tramitació d’ajuts

  • Acompanyament en el disseny tècnic i conceptualització de projectes de desenvolupament local.
  • Suport en la tramitació d’ajuts per finançar aquest tipus de projectes (redacció de memòries tècniques, preparació de la documentació…).

Anàlisi i acció territorial

  • Realització d’anàlisis, diagnosis, informes, estudis, inventaris i publicacions sectorials i/o territorials, de caire socioeconòmic.
  • Disseny i suport a la implementació de plans d’acció de dinamització econòmica i desenvolupament local, que permetin a un territori multiplicar les seves opcions de creixement, sempre en base a criteris i valors de sostenibilitat (econòmics, socials i ambientals).
  • Conceptualització, disseny i implementació de projectes concrets que permetin a un territori o agent generar noves opcions i oportunitats.
  • Suport en la tramitació d’ajuts per finançar aquest tipus de projectes (redacció de memòries tècniques, preparació de la documentació…).

Planificació estratègica

Donem suport integral als nostres clients en la definició i implementació d’una estratègia, que els permeti (ja siguin territoris, municipis, destins turístics o altres agents o entitats) assolir nous reptes. Nous plantejaments, noves visions i solucions integrats en un procés que deriva en un pla que integra i concreta objectius, eixos d’actuació i actuacions.

  • Elaboració de plans estratègics territorials i sectorials
  • Disseny de plans d’acció de dinamització socioeconòmica
  • Conceptualització, disseny i implementació i gestió de projectes concrets, en el marc d’un procés de planificació, en l’àmbit de la promoció econòmica i el desenvolupament local.

PROJECTES RELACIONATS