Estratègic | QUI SOM
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,do-etfw,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

QUI SOM

FOTO PERFIL_unnamed-1

Jaume Bages

Consultor expert en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local (especialment en els àmbits del turisme i el comerç), així com en la gestió de projectes.

 

Geògraf i post-grau en Sistemes d’Informació Geogràfica, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en l’àmbit de la promoció econòmica i el desenvolupament local. Ha estat director de l’Organisme Autònom de Desenvolupament de les Muntanyes del Baix Camp gestionant el programa europeu Proder, gerent del Consorci Leader Priorat – Baix Camp, i tècnic de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Camp.

 

Com a consultor, i en l’àmbit del turisme, ha elaborat i/o participat en una gran quantitat de projectes vinculats al desenvolupament turístic de destinacions, de creació de productes turístics, plans de màrqueting i de comunicació, entre d’altres. Per exemple, recentment ha elaborat el “Projecte de creació i millora d’oferta enoturística a l’entorn dels cellers modernistes de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre”, per la Diputació de Tarragona.

 

A nivell de projectes de planificació estratègica, ha elaborat, entre d’altres, el “Pla Estratègic de Desenvolupament Socioeconòmic del Priorat 2014-2020” i el “Pla Estratègic de 18 municipis de la comarca del Baix Camp”, el “Pla de Dinamització del Comerç Local de Riudoms (Baix Camp)”, el “Pla Local de Joventut de Reus 2016-2020”, el “Pla d’Acció Participatiu dels Barris del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cambrils (2018)”, el “Pla Estratègic per la Valorització de l’Avellana (2018)”, el “Pla de Salut de Reus” (2018) i ha participat en un gran nombre de projectes, com el “Pla d’acció de desenvolupament econòmic local i ocupació de Tarragona 2018-2022”.

 

Alhora, i en relació amb la gestió de projectes, és el coordinador i responsable d’estratègia de Cowocat_Rural, projecte de cooperació Leader de suport a l’ecosistema coworking en entorns rurals de Catalunya (projecte que ha rebut nombrosos reconeixements a nivell europeu).