Estratègic | PLA D’ACCIÓ PARTICIPATIU DELS BARRIS DEL REGUERAL, CAMBRILS BADIA I SOL CAMBRILS
15840
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15840,do-etfw,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

PLA D’ACCIÓ PARTICIPATIU DELS BARRIS DEL REGUERAL, CAMBRILS BADIA I SOL CAMBRILS

Data
Categoria
ALTRES, PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Sobre aquest projecte

Definició d’un Pla d’Acció per al barri del Regueral de Cambrils, en el marc del seu Consell de Barri, i en base a dinàmiques i enfoc de caire participatiu. En aquest sentit es realitzaren entrevistes a representants veïnals i polítics, així com a tècnics municipals. Alhora es van fer dos tallers participatius amb els veïns del barri, un per detectar problemàtiques i oportunitats i l’altre per fer propostes de millora.

Finalment es plantejà un pla d’acció que recollia 24 accions, i estructurat en 5 grans pilars, que conformaven les línies estratègiques d’actuació:

  1. Un barri amb espais i entorn urbà de qualitat
  2. Un barri renovat i atractiu, on viure-hi
  3. Un barri amb millorats serveis al ciutadà
  4. Un barri cohesionat i amb consciència col·lectiva
  5. Un barri dinàmic, tot l’any

Aquest treball es realitzà a instància de l’Ajuntament de Cambrils (Àrea de Participació Ciutadana), amb l’objectiu d’identificar les problemàtiques i oportunitats que presenta el barri i, alhora, concretar i consensuar un pla d’actuacions a portar-hi a terme.